Senin, 15 Juni 2009

Pay out dari Donkeymails

Pagi ini aku buka email sapa tahu ada yang baru dan ternyata 2 hari yang lalu paypal megirim e-mail notifikasi yang memberitahu bahwaDonkeymails melakukan pengiriman uang. Gak banyak sih, maklum login cuman seminggu sekali trus cuman baca e-mail (ptr) gak pernah klik iklannya (ptc). Meski dikit tapi pembayaran dari Planet-Traffic yang membawahi beberapa situs, diantaranya donkeymails , no-minimum , dan jillsclickcorner, memang cukup cepat gak sampai sebulan dengan $1 pun bisa payout.

You've got new funds

Hello Aria Utomo,


Planet-Traffic just sent you money with PayPal.


Payment detailsAmount: $2,38 USD

Transaction Date: 12 jun 2009

Transaction ID: 3X5458764K532310P

Subject: Donkeymails Payout Congrats!

Custom note: Donkeymails

View the details of this transaction online


Planet-Traffic is a Verified buyer.

Planet-Traffic has completed the PayPal Verification process to help confirm their identity, and they have a confirmed bank account, or been approved for a PayPal Plus Credit Card.
The PayPal Verification process is a security measure to confirm that a user is the owner of the bank account or credit card they are using in PayPal. Confirming each user's identity helps prevent fraud, such as identity theft, and increases the security of payments in PayPal.

Have you increased your withdrawal and receiving limits? Just log in to your PayPal account, go to the Account Overview page, and click View Limits.
Sincerely,
PayPal


DonkeyMails.com: No Minimum Payout
no-minimum.com

1 komentar:

  1. makasih udah mammpir, asik nih yang dapat kiriman dari paypal...sukses terus yah...

    BalasHapus